Terms

432,000 Minutes, 864,000 Minutes, 1,296,000 Minutes, 1,728,000 Minutes

432,000 Minutes, 864,000 Minutes, 1,296,000 Minutes, 1,728,000 Minutes 10 Months 20 Months 30 Months 40 Months For another way of arriving at these numbers: 36 x 40 = 1440 (minutes in a 24 hour day; breaths in a nitya) 36 x 40 x 30 days = 43,200 (minutes in 1 month) 36 x 40 x 30 days x 10 months = 432,000 36 x 40 x 30 days x 12 months = 518,400 36 x 40 x 30 days x 20 months = 864,000 36 x 40 x 30 days x 30 months = 1,296,000 36 x 40 x 30 days x 40 months = 1,728,0000
Back